Øjenbryn

Forsidefruerne på tur 😉✈️

I aften er vi på tur med forsidefruerne. Jeg må ikke sige for meget om vores tur før det er blevet vist på tv3 kl 20 i aften. Jeg ved faktisk eller ikke hvad der bliver vist fra vores tur, da vi ikke selv får lov til at se programmet inden det bliver sendt på tv. Jeg kan fortælle at jeg havde en super sjov tur og kunne for første gang rejser afsted uden heste, mand eller børn:-) Det var skønt at prøve:-) I skal glæde jer til at se programmet i aften:-) Håber i vil kigge med kl 20 tv3

Tak for en hyggelig tur Gunnvør:-)

3 kommentarer

 • Sofie

  Hej Tina
  Hvor er din lille kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvad er KK? En butik i dk eller dubai? Kunne godt tænke mig spdan en fin kjole men mangler lidt mere info. Mvh en anden dansk pige fra Dubai 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenbryn