Tøj til gode priser

Min nye heste bog

Jeg er så stolt af vores nye heste bog. Bogen er lavet sammen med Simone Thorup som har lavet bøgerne kagetid, barnet første bog, din barndom og mange flere bøger. Jeg fik barnet første bog til Lilly og det var sådan Simones og mit samarbejde startede. Jeg synes bøgen var så hyggeligt og fik skrevet en del i bogen og fik taget mange billeder af Lilly. Hvor jeg derpå kom på tanken at sådan en bog ville være hyggeligt at have med sin hest. Så jeg spurgte Simone og heldigvis sagde hun ja til min ide.  Vi har været igang med bogen i lidt over 1 år. Jeg er meget glad for resultatet og håber at mange har lyst til at købe og bruge bogen:-) Skriv endelig til mig hvad i synes om vores nye bog:-) Takb9b67a9e-caaa-4b1c-9e9a-d570cc835261aad3ed01-f658-478e-8c88-a50b4034e00b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til gode priser