Lillys barnedåb

Lillys smukke barnedåb

En masse billeder fra en helt utrolig dejlig barnedåb. Jeg er så heldig at have den bedste familie og venner. Der var så mange som kom og støttede op om Lillys store dag. Alle vores gæste have lyserødt, hvidt eller guld tøj på:-) Det ser så fint ud på alle billederne. Tak fordi i alle gjorde jer så meget umage med vores hyggelige dresscode.

Hun fik så mange fine gaver som hun allerde kan bruge nu, men også nogle hun kan nyde resten af hendes liv:-)

Lilly var så dygtigt i kirken og resten af dagen:-)

Tak for alt den fine pynt fra http://festissimo.dk

Den flotte kage fra http://kagekompagniet.dk

Alle de fine billeder af taget af http://majkensoelberg.dk

Smukke dåbs kjole lavet af http://elsaadams.dk

Endnu en gang tak for støtten:-)

msp_3364Min søster som er gudmor, plus bedste veninde som er fader til Lilly og Louis:-)

msp_3355

dsc_8370 dsc_8425msp_3255Lilly Lund Nielsen:-) Lilly som både min mormor og mor hedder:-)msp_3487Mange af mine dejlige veninder:-)dsc_8514dsc_8577Lillys Farmor, som vi kalder bedste:-)msp_3261msp_3410msp_3414msp_3696msp_3651msp_3590Meget stolt af begge mine børn:-) Et stort smilmsp_3300 msp_3239Den flotte kjole:-)

   

3 kommentarer

  • Melanie

    Sikke dog en fantstisk kjole vi har selv en datter der faktisk lidt pudsigt også skal døbes Lily her den 20 maj , hun kan ikke passe familiens dåbskjole til den tid og faldt over den smukke kjole i havde brugt 🙂 kan jeg spørg hvad i måtte give for den ? Mvh Melanie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

    Tusind tak fordi du ville svarer så taknemlig et sidste spørgsmål er hvilken fotograf der tog dine bryllupsbilleder 🙂 vores datter skal også døbes Lily den 20 maj dog bare med et l 🙂 vil sige tusind tak fordi jeg må følge dig er meget inspireret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lillys barnedåb