Ridelejr 2017

Sommervejr & sommer-styles

collage_fotor-2

1. – HER // 2. – HER // 3. –  HER // 4. – HER 

5. HER // 6. – HER // 7. – HER // 8. – HER

Jeg har hørt en fugl synge om at der bliver sommervejr i den kommende uge og i den anledning har jeg fundet lidt fede sommerstyles fra Stylepit.dk 🙂 Alle 8 dele er skrevet på min ønskeliste og mon ikke de snart er på vej i en pakke til mig 😉 Jeg er helt vild med den nye trend der består af blomstrede farvede kjoler. Jeg har altid selv gået meget i farver, da jeg simpelthen synes sort bliver for kedeligt. Jeg ved der er mange der har en tendens til at føle sig bedre tilpas i sort, men jeg tror jeg har det stik modsat. Jo flere farver, jo bedre:-) Hvis du gerne vil ud af din sorte komfort zone, så forsøg dig i første omgang med en challenge der lyder på at du som minimum skal købe et stykke farvet tøj når du ude for at shoppe. Måske det kan hjælpe din garderobe til at blive mere og mere farverig. Blot et lille tip herfra – god weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridelejr 2017