Gallapremiere - Grusomme mig 3

Nemme krøller med glattejern

img_1208Selvom du er blevet mor indenfor det seneste år, så husk aldrig at glemme dig selv! Os mødre kender vel alle følelsen af “åh hvor trænger jeg bare til at gøre noget ud af mig selv, men jeg har simpelthen ikke et minuts tid til det”. Min nye yndlingsfrisure er blevet lette store krøller som jeg lynhurtigt kan lave med mit nye seje ghd glattejern. Jeg tager store totter af gangen og på den måde er jeg lynhurtigt igennem hele håret. Det givet et naturligt fald som gør et kedeligt fladt morgenhår lidt mere spændende at se på 🙂 Jeg har altid været glad for både ghd glattejernet og føntørren da begge dele er skånsomme mod håret, og så glider fladjernet bare lettere igennem håret end andre fladjern jeg har prøvet. Faktisk kan jeg slet ikke lave krøllerne rigtigt når det ikke er et ghd glattejern.

I sidste uge efter jeg kom hjem fra ferie var der virkelig anledning til at skifte “mor-looket” ud med kjole og stiletter. Så det blev det og jeg glæder mig til at fortælle jer nærmere om den spændende dag på et senere tidspunkt 😉 Frisuren denne dag blev også en nem en af slagsen, som jeg før har vist her på bloggen. Her brugte jeg igen mit glattejern til at krølle det forreste af håret ind i frisuren.

Til de nysgerrige så er mit glattejern fra billigvoks.dk 🙂 img_1210 img_1215 img_1216 img_1159img_1158img_1217img_1219

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallapremiere - Grusomme mig 3