Nemme krøller med glattejern

Lidt nyt :-)

img_8932

Kære følgere.

 

Jeg har en glædelig nyhed jeg vil dele med jer alle. Jeg har valgt at give dig et eksklusivt indblik i hvordan det er at ride store konkurrencer i Dubai og resten af verden. Du vil også få mine bedste tips og tricks inden for træning af heste, men også mine bedste råd til hvordan du kan blive en bedre rytter, samt hvilket foder og udstyr du skal bruge.

Du vil også få et indblik i hvordan man finder nye unge heste og mine bedste råd omkring køb og salg af heste.

Jeg har lavet en lang række billeder og videoer som allerede ligger klar til dig, og jeg vil løbende lave nye eksklusive videoer, som du kun kan se på min nye side på Preemium – http://www.preemium.com/a/tinalund
Derudover får du lov at komme endnu tættere på mig i mit privatliv, og se hvordan det er at være mor til to, samtidig med at være en forretningskvinde som lever et sundt og fit liv.

 

For at få adgang til alt dette indhold skal du betale et beskedent beløb, men det håber jeg du forstår, idet du får alle mine bedste råd til dig som rytter og til dig som bare gerne vil følge mig endnu tættere på. Hvis du har en iphone vil jeg anbefale dig at hente app’en Preemium i App Store”: https://itunes.apple.com/us/app/preemium/id1159386211  ellers kan du følge med her: http://www.preemium.com/a/tinalund

 

Jeg glæder mig til at vise jer alle endnu mere af mig selv, og jeg håber at jeg kan hjælpe mange af jer som rider til at blive endnu bedre.
Kh. Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nemme krøller med glattejern