Go' aften Danmark

Jo større pakken er, jo bedre er den også ;)

I sidste uge kom der to kæææmpe pakker ind af døren og jeg er svært begejstret over hvad der gemte sig i dem:-) Der gemte sig nemlig både en klapvogn med plads til to, og så også en super smart enkelmands løbeklapvogn – begge fra Thule af. Allan gik fluks i gang med at samle – så dejligt med lidt hjælp 😉   Og efter de var samlet måtte jeg simpelthen ud og afprøve dem begge to. Og jeg må sige at jeg ihvertfald ikke blev skuffet. Klapvognene er rigtige gode til det terræn der er her omkring vores sommerhus og så er det super smart at der er lavet et lille “vindue” så jeg kan kigge til Lilly uden at skulle stoppe op og gå om på den anden side af klapvognen for at kigge til hende 🙂   Så hvis I står og mangler en god solid og smart klapvogn, så kan jeg ihvertfald varmt anbefale dem de har hos Thule. Nu er jeg mere end klar til en masse gode løbeture i det danske sommervejr 🙂img_0585img_0586img_0587img_0588img_0589img_0590img_0591

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' aften Danmark