Ferie spaaaam

Gallapremiere – Grusomme mig 3

I dag har været en god dag, vi har nemlig været til gallapremiere på Grusomme mig 3. Det forgik i selskab med Gunnvør og hendes søde piger. Gunnvør har jo lige fået en lille baby, men heldigvis var min mor så sød at hun gerne ville holde et øje på ham mens vi var inde til premieren. Han blev puttet i Lilly’s barnevogn og så sov han sig ellers godt og trygt fra filmen. Det er første gang Louis prøver at være med til en gallapremiere. Det synes han var vildt fedt og at der både var gratis slik, sodavand, popcorn osv., gjorde ham bestemt heller ikke noget 😉 Gallapremierer er bare sjovt at være til da det jo er en anden oplevelse. Salen var helt fyldt og så fik vi os også en lille goodiebag med hjem efter filmen var slut med små minions i. Efter filmen daa vi var på vej ud mødte vi Mascha og Bubber, som begge har været med til at lægge stemmer til figurerene. Det var rigtig hyggeligt at møde dem og snakke med de ansigter som har været med til at stå bag filmen 🙂 De har gjort et rigtig godt stykke arbejde og vi kan jo altså bare ikke komme udenom at de minions bare er et hit og vildt sjove 😀img_8221 img_8222 img_8225 img_8227 img_8229 img_8230 img_8237img_8256 img_8259

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie spaaaam