Sådan husker jeg mine ting når jeg skal til stævne

Alene mor

Vi elsker at være kommet til Danmark på sommerferie. Men sommerferie er der altså ikke ret meget af for vores vedkomne lige for tiden. Allan suser rundt på forretningsrejser, og jeg har så meget at se til med mit nye sommerhus:-) Nu har vi heldigvis lige fået net, skraldespand er på vej. Vi mangler stadig sofa, tv, postkasse og meget mere. Jeg kan ikke sige andet end, hold nu op jeg glæder mig til at hele familien er samlet igen, og vi kan nyde en fridag sammen bare os 🙂 Heldigvis havde Lilly og jeg lidt tid til at fjolle forleden dag på Rungsted havn, efter dagens møde. Mange af jer har spurgt ind til min buksedragt – den er fra Moca Clothing og kan købes lige HER 🙂 img_0683img_0682img_0681

img_0685img_0684

3 kommentarer

 • Sofie

  Hej Tina,
  Tak for din blog – det er så spændende at følge med i dit liv! Og du gør det godt – stor respekt for dine resultater 🙂
  Hvilke heste kommer med hjem til DK på “ferie”? Og hvad med din far? Er han stadig i Dubai?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Tina
  Den flotte gule buksedragt du købte i Dubai hvilke mærke er den og kan den købes i Danmark.
  Kh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Den er købt i Dubai:-( Så jeg kan ikke hjælpe med det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan husker jeg mine ting når jeg skal til stævne