Alene mor

Afsløringer om mit nye projekt

img_0781 Lige p.t. består mit job i at være kreativ. Jeg er nemlig ved at lave en ny bog. Det er dog ikke mig som laver alle de fine tegninger, det er den dygtige Simone. Hun har allerede lavet mange flotte bøger, som jeg er vilde med:-) I dag har jeg været til møde omkring bogen og vi er på vej den helt rigtige vej kan jeg mærke. Bogen er en bog der kommer til at omhandle lige nøjagtig din hest. Den bliver lavet sådan at der er lavet plads til at man kan skrive forskellige informationer og kendetegn ned omkring sin hest. Lidt som en salgs dagbog for dig og din hest. Jeg ville ønske jeg havde haft sådan en bog da jeg fik min første pony. Det kunne have været rigtig hyggeligt at kigge tilbage på særheder og hyggestunder skrevet ned omkring min aller første hest 🙂 Vi har været igang med bogen i næsten 6 måneder nu:-) Jeg håber i vil tage godt imod den når den kommer ud, og hvis I har ideer til noget der skal være med i bogen, så lad mig endelig høre 😉
img_0782 img_0780

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene mor