Must have til pusletasken

img_8714Jeg har skrevet om ammecoveret før og egentlig er det også lige på nippet til at Lilly ikke bliver ammet mere – men det her ammecover fra LittleTwin er altså for smart! Det er helt sikkert langt fra alle der har det sådan, men for mig har det godt kunne være en lille smule grænseoverskridende at skulle amme når jeg har været nogle offentlige steder. F.eks. hvis jeg har været på restaurant besøg, ude ved mine heste eller noget helt tredje. I de situationer har mit ammecover virkelig været guld værd. Med det over har jeg følt mig langt mere tilpas og været sikker på at jeg ikke har stødt nogle. Så hvis du er mor og tit er farten ligesom jeg, så er et ammecover altså et must have i pusletasken 🙂img_8713 img_8715 img_8712

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg