Om det at sende sin søn i skole som 4-årig

Håber i vil hjælpe med forslag…. Tak

img_2742

Elsker når der er tid til mødre gruppe hygge:-) I dag var det hjemme hos min skønne veninde Rikke, hun søger altid for hendes gæste ikke mangler noget:-) I dag havde hun købt en masse nye lege sager til alle de små søde babyer:-)

Jeg skal snart hjem og indrette mit nye sommerhus. Hvor jeg skal have lavet et hyggeligt børneværelse og hygge hjørne inden i stuen. Min lille datter er snart 7 måneder. Hvad ville i kunne forslå til mig? Det må gerne se lidt pænt ud, men selvfølgelig er det mest vigtigt at det er sjovt og sikkert for Lilly. Tager meget gerne imod forslag tak:-) Også hvor det kan købes henne:-)

Tusind tak Tina

 

 

 

img_2773img_2727

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det at sende sin søn i skole som 4-årig