9 par sommersko til garderoben

Fotoshoot i abaya

img_3143Har i nogensinde prøvet at have en abaya på? Hvis ikke, så gør jer selv den tjeneste og prøv det en dag:-) De er så smukke og elegante. Der er kælet for hver én lille håndlavet detalje på dem, og så er de i den lækreste kvalitet. Se bare ærmerne på denne smukke abaya jeg bærer. Og bare fordi man bærer en abaya, så er det er jo ikke ensbetydende med at man er, eller for den sags skyld bliver muslim. Jeg bærer dem udelukkende fordi jeg synes de er utrolig smukke:-) Her ser I forskellige abayaer som jeg lige nu er i gang med at lave fotoshoot med for min veninde. De arabiske kvinder bærer ofte abayaen sammen med et par flotte høje stiletter, en flot taske hen over skulderen, og så har de stort set også altid lagt en sindsyg flot make-up. Især deres øjne gør de rigtig meget ud af. Man kan sige at det er ligesom det som de må vise og jeg må sige at jeg er fascineret af det og synes de gør det med stil.img_3148 img_3048 img_3147 img_3129img_3118

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

9 par sommersko til garderoben