Håber i vil hjælpe med forslag.... Tak

9 par sommersko til garderoben

yes

1. – HER // 2. – HER // 3. –  HER // 4. – Her //5. HER

 6. – HER // 7. – HER // 8. – HER // 9. – HER

Jeg har fundet 9 par sommersko jeg synes der er et musthave i garderoben her til sommer. Alle par er nogle der pifter et outfit op, men samtidig kan mange af dem også gå til et hverdagslook uden det bliver for overdrevet. Jeg er selv især vild med nr. 1,5 og 8. Jeg er helt vild med det anderledes og specille de hver især har over sig. De skiller sig ud og vil gøre ethvert kedeligt outfit langt federe. Nr. 2 er også et absolut musthaves til de mange fine sommerkjoler der snart skal findes frem og luftes. De er stilrene og vil automatisk få ens ben og fødder til at se lange, tynde og flotte ud – det kan vi jo godt lide:-) Og bedst af alt, så ligger alle par sko i et prisleje der er til at betale.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Håber i vil hjælpe med forslag.... Tak