Bryllup i Dubai

Ferie stemning :-)

img_8914Her i huset er der rigtig feriestemning. Vi har nemlig besøg af alle pigerne og deres kærester. Det betyder at vi er intet mindre end 10 stk. i huset 😀 Det er super hyggeligt, men det gør også at jeg virkelig kan mærke at jeg har et anderledes job end så mange andre. Jeg kan ikke bare tage en uges fri, da mine heste jo skal holdes i form og passes. Til gengæld sørger jeg for at tage ud til hestene tidligt, så vi stadigvæk har masser af dag sammen når jeg kommer hjem. Vi har oplevet en hel masse her i uge og det er så skønt at se Lilly og Louis sammen med deres søskende. De ser dem jo desværre ikke så tit på grund af afstanden. Men når de så endelig gør, så bliver der også hygget og udlovet kærlighed til den helt store guldmedalje 🙂 Husk at følge med på min Insta Story på Instagram hvor jeg ofte ligger videoer ud af dagen. Lilly var også så heldig at der havde sneget sig en lille gave med fra pigerne af fra Happy Hello. Så sødt af dem 🙂 De sidste par dage har der virkelig været strand/pool vejr, så vi har fået øvet svømmetræning med Lilly og Louis har faret rundt som en spilop og leget i vandet. Så hyggeligt. Her til aften har vi været i Dubai Mall for at shoppe og se springvandshow.

Husk at se med i morgen kl. 20:00 når Forsidefruer ruller over skærmen med et følsomt afsnit fra min side af.img_8911 img_8913 img_8916 

img_8920 img_8921

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup i Dubai