Anderledes træning med din hest

Bryllup i Dubai

img_8929Yes så kom der endelig et bryllup vi kunne være med til at fejre 🙂 Denne gang var det nemlig vores danske ven der blev gift i Dubai, med hans kone som oprindeligt kommer fra Uganda. Super super smukt bryllup – og ja selv her i dag, dagen efter, sidder jeg stadigvæk med den der følelse af “wow for en fantastisk oplevelse”. Vi alle ved jo at der ikke er noget smukkere end at være vidne til et bryllup. Så stort og smukt. Der var gjort noget ud af hver enkelte lille detalje, og så gør det altså også liiige lidt ekstra når det hele starter med at forgå ude under varme himmelstrøg. Faktisk tror jeg nogle af gæsterne havde det lige rigelig varmt, da temperaturen hernede jo er begyndt at ligge godt oppe i den høje ende. Der var min kjole fra Ilse Jacobsen til gengæld helt perfekt, da den passede rigtig godt til temperaturen, fordi stoffet simpelthen er så let og behageligt at have på. Så at stå til et bryllup helt nede ved vandet, med solen der står højt på himlen, i Dubai’s fantastiske omgivelser – det er altså svært at beskrive over tekst. Det skal opleves. Alt spillede simpelthen – smukke kjoler i forskellige farver, solen der skinnede, diamanter der glitrede og så bare de fantastiske omgivelser i naturen. Det er ikke helt som vi kender det fra et dansk traditionelt bryllup. Men det er selvfølgelig også noget nemmere at planlægge et udendørs bryllup her i Dubai, da man stort set altid kan regne med vejrudsigten. Fantastisk at have den mulighed. I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt billeder og videoer fra en skøn dag i kærlighedens tegn♥ ..Og se så lige hvor cute de små børn er, amen altså så sødeimg_8925img_8924 img_8926img_8927 

Endnu engang stort tillykke med jeres dag♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anderledes træning med din hest