Forsidefruer i aften kl. 20.00

Wow et bryllup

Så har jeg oplevet mit første lokale bryllup, og sikke et anderledes bryllup end hvad jeg er vant til.

Alia som skulle giftes har været min chef de sidste tre år hun betyder meget for mig. Derfor blev jeg også glad da jeg blev inviteret til hendes bryllup alle tre dage. Første aften var vi 25 kvinder i hendes private hus og fik lavet Henna på vores hænder og arme, og jeg fik hilst på nogle af hendes lokale veninder 🙂 Dagen efter var vi til frokost med de samme kvinder på en smuk restaurant. Så havde vi lige en hviledag som blev brugt på hygge med min gode veninde som er kommet hele vejen fra usa:-) Det var også spændende at være omkring hende i Dubai, for når vi rider stævner i Europa og Amerika har hun ingen bodyguard med, men det skal hun have når hun rejser rundt i verden. Så jeg kørte i skudsikker bil og havde tre bodyguard som flugte os hele tiden. Det var en speciel oplevelse.

Torsdag aften var vi til bryllup med 400 kvinder. De var alle så smukke i deres store kjoler, smykker og flot make up. Mænd og kvinder holder jo ikke bryllup sammen i Dubai, så derfor var vi kun kvinder. Dog fik vi lov til at hilse på hendes mand meget kort. Alia deltager ikke rigtig på selve den store aften. Hun kom med hendes mand kl 23 og gik en runde rundt om os alle, hvor hun derefter sad på en sofa og fik taget et billede med alle dem som havde lyst. Derefter blev hun hentet igen af hendes mand kl 2 og skulle så direkte afsted på hendes bryllups rejse i en hele måned, for at lære hinanden at kende.

Min kjole er fra en Designer fra Oman ved navn Amal Al Raisi. Kjolen er håndlavet og fra hendes SS17 kollektion. Plus en smuk abaya som passer til kjolen som jeg kunne tage på når jeg skulle møde Alias mand. Det er første gang jeg har en abaya på:-)

Min smukke veninde fra Holland som også rider:-)

img_0189Den flotte kæmpe kage

Så smukt:-)Et gruppe billed af hendes ikke lokale veninder:-)Alia, Georgina og jegGeorgina Bloomberg og Jegimg_0249Alia i hendes smukke kjole fra LondonJeg hilser på Alias mand for første gangimg_0209

   

4 kommentarer

 • Ronnie

  Bare nysgerig, men bruden er jo rimelig europæisk klædt, hvorfor skule du så have abaya på ?

  Jeg kan jo også se han giver hånd til dig.

  Hvordan satan finder man ud af hvad der er okay og ikke okay når de blander Den vestlige og Deres måde at gøre det på ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Jeg skulle heller ikke have Abaya på, det var mit eget valg:-)
   Det er også meget svært at finde ud af hvad er rigtig og forkert. Jeg prøver bare så godt jeg kan:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg beundrer smukke rige og veluddannede Kvinder.. men jeg forstår og kommer aldrig til at forstå den forstokkede menneskesyn de arabiske lande har. Hvorfor hvorfor kvinder skal iklædes et tælt hvorfor kvinder har aldrig mødt deres ægtemænd og hvorfor din chef må ikke ride på sin egen hest??? Tænker du over at din søn vokser op i et land hvor kvinder har kun markeds værdi??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Jeg er helt ok med at mine børn vokser op i Dubai. Jeg synes der er mange gode ting ved Dubai. Jeg behøver jo ikke at leve på samme måde som de kvinder gør her. Jeg vælger selv mine egne regler og det kommer mine børn også til:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer i aften kl. 20.00