Det gør stadig ondt:-(

Lokalt bryllup

img_8201Jaa endelig et bryllup jeg ikke skal gå glip af 🙂 Denne gang forgår det i Dubai og jeg har glædet mig rigtig meget lige siden jeg fik invitationen. Det her er nemlig ikke et traditionelt bryllup som vi kender det fra Danmark, men nemlig et ret anderledes bryllup, da det er to lokale der skal giftes, og altså dermed er et Arabisk bryllup. Det sætter jeg en stor ære i af få lov til at prøve. Brylluppet er ikke blot en dag, men hele tre dage! Og igår var første dag af det. Jeg forsøger at holde jer opdateret med billeder derfra, men faktisk må jeg ikke have lov til at tage billeder af hverken bruden eller de lokale piger. Så det bliver lige lidt sparsomt med billeder på den front. Det her er endnu et af de brylluppet hvor der ikke bliver sparet og her er pyntet så smukt som i kan se på billederne. Alia (bruden) har sågar været i London i de forrige måneder for at få syet den helt perfekte brudekjole 🙂 Igår blev der rigtig hygget til brylluppet blandt alle pigerne. Til et Arabisk bryllup er det nemlig delt op sådan at mændene fejre sammen og ligeledes fejre pigerne sammen den første dag. Vi blev dekoreret smukt med henna på hænderne af en super dygtig dame. Henna er rigtig populært her i Dubai og bruges ofte som udsmykning på kroppen, istedet for permanente tatoveringer. Tatoveringer er jo ikke noget der er anset her i Dubai og har man det alligevel skal de helst dækkes til.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der skal forgå her de næste to par dage af brylluppet. Jeg har ingen anelse, da jeg jo aldrig har prøvet at være til et Arabisk bryllup før 🙂 Det bliver meget spændende. Jeg skal nok holde jer opdateret.img_8202img_8199 img_8203 img_8204 img_8205img_8210 img_8206 img_8207 img_8208 img_8209Husk at I altid kan få et glimt af min hverdag på min Story Line på Instagram – der er også masser af billeder og videoer fra brylluppet 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør stadig ondt:-(