Badenymfen Lilly♥

Hvide tænder med Coal Cure

img_8704

Så fik jeg testet Coal Cure og sikke en oplevelse. Det var noget anderledes end hvad jeg havde forventet. Mine tænder blev kulsorte, og jeg ved ikke hvad jeg lignede 😀 Men hvide tænder, det giver det! Jeg har nu testet det i 7 dage og kan allerede se resultat. Normalt går jeg ikke ind for tandblegning, da det ødelægger tænderne, og især emaljen. Men Coal Cure er 100% naturligt og organisk, og indeholder ikke alle de farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som de fleste andre tandblegnings produkter gør. Derfor turde jeg godt at give mig i kast med det – I kan se hvordan det gik, samt resultatet nedenfor i videoen 🙂 Og så er der også lige den fordel at det ikke koster en bondegård. Normal pris er 499 kr., men lige nu kan I få fingrene i det til den lette sum af 279 kr. 🙂 Og som en ekstra bonus får I 10% på jeres ordre hvis I bruger rabatkoden Tina

   

3 kommentarer

 • leif.elsamaria@hotmail.com

  Har lige købt coal cure,og mine tænder har aldrig været mere sorte,er det virkelig det som du har brugt for at få sådan nogle pæne hvide tænder😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Missthea2468@gmail.com

  Man kan godt læse at du bliver betalt for en god anmeldelse af produktet. Du er nok en af de eneste i Danmark som har fået hvidere tænder og ingen problemer haft med det. Gå på Trustpilot og se alle dem som har anmeldt produktet. Synd og skam du anmelder et produkt som rigtig mange har haft store problemer med og at du dermed medvirker til at folk køber produktet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Såvidt jeg kan læse mig frem til på trustpilot, er problemet leveringstiden og ikke selve produktet. Da jeg bestilte CoalCure kom det inden for den lovede leveringstid og jeg har derfor ikke oplevet det problem – jeg anmelder det jo blot ud fra min oplevelse med det, og jeg har hverken haft problemer med leveringstiden eller produktet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badenymfen Lilly♥