Lige ved at miste min ørering :-)

Farvel til morkroppen

hh

Min lille skattepige er jo fyldt fire måneder – tiden går bare så stærkt og jeg føler jeg kan se at hun udvikler sig dag for dag, så fantastisk 🙂 MEN det betyder også at jeg meget gerne snart vil sige helt farvel til morkroppen! Jeg må indrømme at de ekstra kilo der har sat sig på efter graviditeten har været noget sværere at få raslet af her efter min 2. graviditet end efter min første.. Med Louis tog jeg 14 kg på og med Lilly blev det lige til fire mere, så altså 18 kg ekstra i hatten. Og ja det lyder skørt, men jeg kan altså mærke at de 4 kg ekstra er mega svære at tabe igen!! Heldigvis hjælper mit job mig meget, da det jo er hårdt fysisk og giver mig en god kondi. Og så er det gode også at jeg ikke bare lige kan springe en dag over, ligesom man måske kunne være fristet til at gøre engang imellem når man skulle sin daglig tur ned i fitness. Mine heste skal holdes i topform hele tiden, så de har kondition til de store klasser vi rider. Der duer det simpelthen ikke lige at hoppe et par dage over. Dog har jeg også skulle passe på ikke at presse mig selv for meget, for ikke at miste min mælk. Så det har været en lidt svær balancegang. Jeg glæder mig rigtig meget til at jeg kan begynde at gå i fitness igen, det er en ting jeg savner meget img_7951

Jeg er for det meste i god form pga. min sport, men jeg tror alligevel min topform toppede da jeg var med i Vild med Dans. Der blev trænet benhårdt og samtidig skulle jeg jo også træne mine heste. Jeg tror det var det tidspunkt i mit liv hvor jeg havde den pæneste lægmuskel 😀 Det er en periode i mit liv jeg altid vil huske tilbage på, det var så lærerigt, sjovt og spændende og så mødte jeg bare en masse fantastiske mennesker. Rigtig god tid 🙂

Når jeg er færdig med at amme vil jeg prøve at tabe de sidste 4 kg. Men der går nok 1-2 måneder mere. Lilly kommet først… så min krop må vente:-) Er lidt spændt på hvordan min krop kommer til at se ud igen…. !!!!! Efter to børn og alt for mange fødselsdage 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige ved at miste min ørering :-)