Tv afsløringer

Smil og glade dage

img_7349-2Se lige min lille charmør som er begyndt at kunne holde fast i ting helt selv 🙂 Hun elsker hendes aktivitetstæppe fra Done by Deer, det er nemlig så smart at de forskellige ting der hænger derpå kan udskiftes lige som man har lyst til. Det gør at det aldrig bliver kedeligt at kigge på, og som I kan se på billederne synes Lilly også at det er alletiders. Godt underholdende, men også spændende 😉 Min bettefis er fyldt 3 måneder .. som tiden dog bare flyver afsted .. men se lige de dejlige smil hun beriger os med hver dag 🙂img_7348-2 img_7347-2 Bolden som er den aller første ting som hun helt selv holder fast i, er en af de ting fra hendes Happy Hello kuffert. Kufferter til hver måned med produkter der udfordre og udvikler ens barn, så smart 🙂img_7346-2Når det er tid til lidt andet end at ligge på aktivitetstæppet, er vi så heldige at vi bor i et fantastisk område hvor der er en skøn atmosfære med masser af legekammerater. Vi elsker at pakke et tæppe under banevognen og gå en lille tur hen til de super gode fællesarealer vi har, og nyde os en “sommeraften” sammen (selvom der nu også er vinter her i Dubai – temperaturen er nu altså bare lidt mere lækker her, end i Danmark 😉 ) Det prissætter vi meget og vi er slet ikke i tvivl om at vores valg om at flytte i sin tid, var det helt rigtige. Dels fordi vi har rigtig gode omgivelser men også fordi her er trygt. Selvom vi bor i et stort område er det hele “hegnet ind” af løbesti, ridesti, gåsti og træer, så vi kan let sende Louis ud og lege uden vi skal tænke på om der kommer biler fræsende eller andet fare. Og så bor mange af hans legekammerater ikke mere end max et par huse væk 🙂img_7295 img_7293 img_7291 img_7292

3 kommentarer

 • Karina

  Er der også sundhedsplejersker i Dubai. Eller hvordan fungerer det dernede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Ja jeg har den sammen som jeg havde imens jeg var gravid:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cool knowledge we have at this time how everybodys comments with our web post on the
  subject of alphabetty saga cheats

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv afsløringer