Praktisk veninde hyggedag

Kan man mærke kærlighed og lykke igennem billeder?

img_9152Kan man mærke kærlighed og lykke igennem billeder?  De her billeder får mig til at sige kæmpe stort ja! Jeg føler fuldstændig at jeg kan mærke hvor fantastisk et bryllup de har haft fyldt med lykke og masser af kærlighed .. selvom jeg ikke var til stede..

Øv øv og bare ØV – endnu et bryllup jeg går glip af.. Alle jer som har prøvet at være til et bryllup, ved at der ikke findes noget smukkere og mere fantastisk. Og hvor er jeg bare ærgelig over at gå glip af endnu et. Jeg er så ked af at jeg ikke kunne være der til, min gode veninde Emilie, og hendes mands store dag – men med karriere, Lilly og alt her i Dubai havde jeg desværre ikke mulighed for at flyve hjem til Danmark 🙁  Heldigvis har jeg fået sendt billeder fra brylluppet og min Instagram er også fyldt op med lækre billeder fra det der ligner et fuldstændig vanvittig smukt bryllup. Hold nu op for en vidunderlig kjole! og bryllupskagen, jeg er helt mundlam. Det er så flot, stilet og gennemført. Meget meget smukt bryllup 🙂  Og brudeparret er jo også bare så smukke og klæder hinanden så flot.

STORT tillykke til jer – jeg er så glad på jeres vegne♥ img_9149Jeg føler helt at jeg kan mærke alt den kærlighed der har været den dag igennem de her billeder. Allan og jeg fik lavet en video fra vores dag og når jeg ser den kan jeg helt mærke stemningen og kærligheden igen fra vores bryllup. Kender i det med at man bare har specielle billeder eller videoer hvor man bare kan mærke kærlighed, lykke og ægte glæde? 🙂img_9112img_9101img_9150

Brudebuketten udskilte sig også og var utrolig smukimg_9159   img_9100img_9157img_9111 img_9102Simg_9125img_9109img_9110

Smukt i hvidt til festen fredag aften:-) Plus den flotteste kage jeg har set:-)

Du er altid har god still:-)

Savner jer:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk veninde hyggedag