Vores Valentine's Day♥

De sidste detaljer til sommerhuset

collage-m_fotor-mmm

1. Salt & Pepper / 2. Håndcreme / 3. Badehåndklæde / 4. Vægkrukke / 5. Beholdere / 6. Billede

7. Duftlys / 8. Vasketøjkurv / 9. Nur bakke / 10. Meraki bakke / 11. Pepper

Her i Dubai er indretningen helt anderledes og man finder sjældent ting som på billedet her. Der findes få danske mærker hernede, men det er meget begrænset. Derfor kan det godt være lidt udfordrende at indrette sit hjem her, da deres møbler ofte er mørke og tunge i det, og ligger sig ret langt fra den skandinaviske stilfulde rene og lette indretning vi kender fra Danmark. Dog er lige præcis det sted vi er flyttet til bygget i lidt mere skandinavisk stil end de fleste andre steder her i Dubai og vi har derfor været så heldige at vores køkken er bygget i lys/hvid stil frem for den mørke stil. Det er vi meget glade for. Noget som man aldrig ellers ville have tænkt over, men når man flytter til et andet land lærer man sætte pris på nogle helt andre ting end man ellers ville have gjort. Det er lidt sjovt 🙂

Jer som der har fulgt med her på bloggen ved jo at jeg har fået bygget sommerhus i DK og at det lige nu står færdigt. Indretningen er også næsten på plads, men jeg mangler stadigvæk lige alle de der små nipsting, som der skaber hygge 🙂 Og jeg må indrømme at jeg bliver lidt indspireret af Moodings, de har så mange fine ting! Den butik måtte altså gerne åbne i Dubai. Her er lidt af de ting jeg går og drømmer om skal finde sin plads i sommerhuset på et tispunkt 🙂 Hvor finder i jer det nips der lige giver den sidste detalje for rummet?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Valentine's Day♥