Gæt hvad jeg har lavet i weekenden

Rider du med det rigtige udstyr?

Husker i hvor vigtigt udstyr er for din hest og dig? Og kender I funktionerne på alt det forskellige udstyr? Jeg rider mange forskellige heste hver dag, så derfor er det vigtigt for mig at have et system i alt mit udstyr, og sikre mig at hver hest får lige nøjagtig det udstyr på som der passer til den. Her er lidt fra min bog der fortæller om udstyret og dets funktion

z img_6981img_6988img_6983img_6984 img_6986img_6987

hm
g

  Lærte i noget nyt og hvad er jeres favorit udstyr? 🙂

1 kommentar

  • Thja nu rider jeg mest i skoven, eller red… har ikke redet i et år…. og min favorit, helt klart rideregnjakken…. brugeren også nogle gange når jeg går med hunden…
    dem og så et par utrolig holdbare handsker jeg har, ikke pæne til stævne brug, men praktiske. De sælges egentligt som havehandsker, men de gode og billige.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæt hvad jeg har lavet i weekenden