Årets ende :-)

Miracle Garden

img_7727Her kommer lige en anbefaling fra mig, om et sted der helt klart er værd at se, hvis man får muligheden for at besøge Dubai 🙂 Dubai har simpelthen formået at lave Dubai Miracle Garden, som er en kæmpe stor park fyldt med smuk natur i form af smukke blomster og planter. En stor del af Dubai består jo af ørken og naturen er helt anderledes i forhold til i Danmark. Det vil også sige at der ikke sådan lige findes skove ligesom i Danmark, som man kan gå eller ride sig en tur i. Det er noget af det jeg savner aller mest fra Danmark af – naturen og at kunne ride sig en tur i skoven. Når man kører langs vejene i Dubai består det meste af ørken, engang imellem få palmer og hvis man er rigtig heldig er der sået blomster få steder også.

Derfor måtte vi jo lige opleve Dubai Miracle Garden inden Nana og Allans mor tog hjem efter at have været her julen over. Og hold nu op en oplevelse. Det var så stort og smukt – som de fleste ting her i Dubai jo er kendt for at være 😉 De vil bare være størst med alt. Der var smukke blomster over alt og de var formet som alt muligt vildt – blandt andet hjerter som I kan se her på billedet. Det var så flot og stort 🙂 Jeg har forsøgt at tage nogle billeder til jer så I kan få en ide om hvor smukt det er, men det er bare aldrig det samme på billeder som i virkeligheden. Den park skal altså bare opleves live. Rigtig dejlig familietur inden ferien sluttede og hverdagen kaldte igen 🙂

img_7708fklimg_7710img_7713

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets ende :-)