Miracle Garden

Gæt hvad jeg har lavet i weekenden

Jep søde følgere, I får lige lov til at gætte hvad jeg har brugt min weekend på 😉  STÆVNE, fuldstændig korrekt. Stævnesæsonen er for mit vedkommende for alvor skudt i gang igen. De små træningsstævner er blevet skiftet ud med store 4-stjernet internationale stævner. Både i den her weekend og i forrige weekend har jeg redet til nogle rigtig flotte stævner. Det er altså lidt sjovere at ride stævner når man er oppe imod nogle af verdens dygtigeste ryttere – og er du sindsyg hvor er de altså også bare dygtige og rider hurtigt! Min træning er godt på vej, men jeg kan godt mærke at både jeg og mine heste stadig lige mangler lidt endnu for at nå topformen! Men det varer ikke længe endnu og vi formåede da også at få placeringer med hjem både forrige weekenden og den her weekend 🙂  Jeg var så heldig at hele min familie tog med mig til stævne for at støtte mig. Så hyggeligt og dejligt at have nogle med der hepper på mig – især på min fødselsdag 😉  OG så har I jo nok også set det – jeg havde også kamerahold med mig, så måske får I derhjemme også lov til at følge lidt med her fra Dubai af 😉  Kom med et bud på hvad I tror jeg er ved at optage til 🙂oeoell cMin far og jeg gennemgår lige banen en ekstra gang sammen inden jeg er klar til start

lm Lige et opvarmningsbillede

bKlar til start – så er det nu!

daSå fint med lysekroner og mange forskellige stande

laeEfter præmieoverrækkelse spilles der nationalsang og som i jo nok ved må man ikke vende ryggen til flaget mens det gøres. Derfor måtte ryttere lige vende rundt, så de vendte rigtigt. Alle på tribunerne rejser sig mens der synges.

fsEn ting der er meget anderledes hernede, i forhold til andre stævner jeg har redet rundt i europa, er at stævnerne pludselig kan sættes på standby når der skal bedes, og så må vi jo bare vente. Så den tid man skal på banen kan man ikke altid helt regne med her i Dubai 🙂

4 kommentarer

 • Tina KH

  Dejligt du kom til stævne igen og ja andre kulturer har andre regler og former.
  Jeg blev engang forvekslet med at jeg skulle være dig, jeg hedder også Tina og har langt lyst hår, en gård med heste osv.
  Jeg søgte nogen til at hjælpe på gården og så var folk pludselig efter mig med, at jeg nok bare ville udnytte dem og underbetale dem osv.
  Jeg forstod intet og tænkte de havde fordomme, indtil en mente jeg jo var Tina Lund.
  Og jeg blev lige vred og sagde at hverken du eller jeg behandler andre som hjælper os på nedværdigende måde.
  Så måtte lige kæmpe en kamp for fordommene.
  Håber du får flere gode oplevelser dernede sammen med din flotte hest:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det lyder som om, du har haft en rigtig god weekend 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂

  Jeg skriver på vegne af Outdoormagasinet.dk og vil blot fortælle dig, at vi har valgt at kåre http://tinalund.bloggersdelight.dk/ som en af de seks bedste blogs om heste og ridning i Danmark. Vi har samlet alle vores favoritter her – http://outdoormagasinet.dk/blogs-heste-ridning-vores-6-favoritter/ – hvis du vil læse mere eller dele nyheden med dine følgere/læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hvor spændende:-) Hvornår kårer i så vinderen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miracle Garden