Julekalender

Min juleaften

img_6478Som i kunne se stod min juledag på stævne 🙂 Her i Dubai følger man den arabiske kalender og fejre ikke jul ligesom vi gør i DK. Dvs. at lørdag d. 24 dec. var en lørdag ligesom alle andre lørdage for dem, og derfor var der jo naturligvis også stævne denne lørdag. Min far og jeg driblede til stævne om formiddagen mens Allan julehyggede med julebingo osv. derhjemme sammen med resten af familien. Jeg fik nogle gode runder på mine heste som så småt er ved at komme i stævneform igen. Det blev til en 2. plads for mit vedkommende og om eftermiddagen kunne vi igen drible hjem til et hjem der duftede dejligt af julemad. Allans mor stod nemlig i køkkenet, så lækkert 🙂 Nana og Emma er også på besøg, og fejrede jul med os – så vi var i alt otte mand til at danse omkring juletræet 🙂 Julen er nu altså en hyggelig tid. Vi havde en skøn aften og vi fik mange lækre pakker hver især. Louis elsker også julen og han kunne næsten ikke vente til om aftenen med at få lov til at åbne sine pakker. Dejligt at se sin søn være så spændt og blive så glad 🙂 Og ja så har Lilly jo oplevet sin første jule nogensinde 🙂

img_6471img_6474

Dejligt at min far klædeligt tager sig af Lilly mens jeg er på banen – det er en kæmpe hjælp 🙂img_6477

Se lige det her sjove heste juletræ – det er godt fundet på 😀 img_6480

3 kommentarer

 • Asta

  hvor er hun fin og hvor hun dog ligner sin bror på det sidste billede. glædelig jul og godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er dejligt for jer at kunne fejre jul med familien,selvom i bor så langt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt juletræ, må være specielt at holde jul når det ikke fejres rundt om en.
  håber i havde en god jul og får et fantastisk nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender