Blikkontakt :-)

Julekalender

Jeg er meget glade for alle mine produkter fra MOL&B

D. 21 kan i vinde en Mol&B Gentle Skin Cleanser og Mol&B Refreshing Skin Toner

D. 22 kan i vinde en Mol&B Intense Multi-Functional Body & Face Oil og Mol&B Visible Facelift

img_7387


Det er utrolig vigtigt at rense sin hud hver dag!
Uanset om du bruger makeup eller ej. Vi har alle en tynd film af døde hudceller, snavs, støv samt sved, som ophober sig på huden i løbet af dagen. Hvis man kun vasker sig med vand, bliver fedtet ikke opløst og derved bliver din hudpleje ikke optaget lige så godt. Derved risikerer du at tilstoppe porerne.
MOL&B Copenhagen tilbyder renseprodukt og toner af meget høj kvalitet.

Gentle skin Cleanser og Refreshing skin Toner, som fugter plejer og nærer,
Mol&B Gentle Skin Cleanser er en ikke-skummende gel, der skånsomt fjerner makeup, fedt og snavs fra huden uden at udtørre den.
Huden efterlades frisk og ren, så den forberedes til din yndlingscreme. Gentle Skin Cleanser er beriget med vitamin B3 og provitamin B5 samt nærende Macadamia olie og økologisk hybenkerneolie.

Mol&B Refreshing Skin Toner er en alkoholfri toner til tør hud, der virker opfriskende, blødgørende og lindrende på huden uden at udtørre den. Renser huden blidt for urenheder og efterlader den blød og silkeglat. Refreshing Skin Toner er beriget med et naturligt kompleks af fugtgivende og fugtighedsbevarende ingredienser fra Hydroveg® VV samt nærende og beroligende Allantoin og Panthenol. Indeholder økologisk hybenkerneolie

Mol&B Intense Multi-Functional Body & Face Oil er en let, ikke-fedtende olie, der hurtigt optages af huden og gør den blød, smidig og silkeglat.
Olien hjælper med at holde på hudens egen fugt hele dagen. Den nærende olie indeholder 50% koncentreret koldpresset økologisk hybenkerneolie, der ikke blot er sprængfyldt med gavnlige fedtsyrer, men også er naturligt rig på ingredienser som anti-age midlet vitamin A Retinol.
Hybenkerneolie er kendt for sine stærkt effektive regenererende og foryngende egenskaber på huden og er også velegnet til
solskadet hud, strækmærker og meget tør hud. Virker desuden fremmende på hudens elasticitet og fasthed.

Mol&B Visible Facelift er en ekstremt effektiv anti-aging gel creme, der giver et øjeblikkeligt løft, et yngre udseende og booster huden med ny vitalitet. Den indeholder de potente, aktive og naturlige planteekstrakter Gatuline® In-Tense og Gatuline® Expression, der er kendt for at styrke hudens fasthed og genskabe hudens ungdommelige struktur med filler-lignende effekt. Samtidig blokeres ansigtets muskelsammentrækninger med botox-lignende effekt. Huden opstrammes markant, rynker og fine linjer udglattes, og konturerne strammes op som ved et kirurgisk ansigtsløft. Ansigtet ser straks signifikant glattere ud. Virkningen indtræffer efter få minutter og holder længe. Effekten øges ved daglig brug, og resultatet er en glattere, mere afslappet hud. Visible Facelift er desuden beriget med fugtgivende og nærende koldpresset økologisk hybenkerneolie, der hurtigt optages af huden. Velegnet til alle hudtyper.

10 kommentarer

 • Tina KH

  Dejlige produkter fra MOL&B,
  jeg har desværre ikke instagram.

  Ønsker du og familien en glædelig jul og et godt nytår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  MOL&B
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Håber du har en skøn december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Lyder som nogle gode produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg vil rigtigt gerne være med i dagens konkurrence, men du skriverbikke hvordan man deltager?? Håber der er nok at kommentere på indlægget… Og selvfølgelig følge din blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Drømmeønske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det kunne være lækkert at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De produkter lyder virkelig lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Ih de lyder enormt lækre❤️ Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte leth

  Skønneste præmie, årh det vil jeg gerne vinde;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blikkontakt :-)