Jul i Dubai

Jaaa mit første stævne efter jeg har født :-)

stHvis i har fulgt lidt med på min Instagram og min Facebook har i jo kunne se at jeg har været til stævne hele weekenden. Sidste weekend var jeg til et lille træningsstævne og den her weekend blev det så til det første rigtige stævne efter jeg har født Lilly 🙂 Stævnet blev holdt i Al Ain som er 1,5 times kørsel fra hvor vi bor. Derfor valgte jeg at bo på hotel den her gang, da jeg stadig synes Lilly er lidt for lille til sådan en lang køretur frem og tilbage hver dag. Og det var nu også meget rart at bo på hotel nu hvor jeg har sådan en lille fis med mig på armen, det kræver jo lige en del mere planlægning 🙂 Heldigvis har jeg jo mange søde hjælpere med mig. Stævnet gik godt, jeg kvalificerede mig til Grand Prix. Jeg valgte dog at lade være med at stille op da jeg synes det er for tidligt. Jeg har kun lige trænet i små 10 dage og mine heste har faktisk heller ikke sprunget et højt spring de sidste otte måneder. Så både for mine hestes skyld og også min egen, sprang vi Grand Prix over, og vi går istedet glade og tilfredse hjem efter tre dages stævne 🙂 Jeg må indrømme at jeg godt har kunne mærke i min krop at den var lidt træt da jeg kom hjem i forhold til hvad den plejer at være. Nu er min sæson skudt i gang og jeg glæder mig meget til at skulle ride alle de kommende stævner 🙂 Så skønt at være tilbage på stævnebanerne.st3 st1sttForhåbentligt hjælper det mig også til at jeg snart kan komme tilbage til min størrelse igen…. Der mangler stadigvæk lige lidt kilo endnu efter fødslen ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Dubai