Sund julemad med min søn:-)

Jaaa adventsgaver :-)

Jaa vi har også fået adventsgaver her i huset. I søndags blev det til en adventsgave som jeg er helt sikker på at både Lilly og jeg bliver rigtig glade for 🙂 Nissen kom med intet mindre end den her alt for fine MamaRoo stol fra 4moms som kan alt hvad hjertet begærer. Stifterne bag stolen har forsket i hvilket bevægelser og lyde børn slapper aller mest af i og derefter lavet stolen ud fra det. Dvs. at den er udstyret med diverse knapper som gør at den kan udføre diverse bevægelse, blandt andet vugge agtige bevægelser samt udføre forskellige lyde. Øverst hen over stolen er der legetøj med farver på som barnet kan blive underholdt af. I kan se det hele i videoen. Jeg er meget spændt på at se om Lilly også slapper af i den, men indtil videre ser hun yders tilfreds ud 😉 I kan også følge med på deres facebookside og følge med i alle de smarte ting de udvikler 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund julemad med min søn:-)