Jaaa mit første stævne efter jeg har født :-)

Blikkontakt :-)


img_7178

Lilly har fået pakker som både hun og jeg er meget glade for 🙂 Det er nemlig et aktivitetstæppe fra Done By Deer, hvor der hænger en masse fine ting ned fra som Lilly kan kigge på. Jeg har lagt mærke til en sjov ting som stammer helt tilbage fra da vi flyttede ind. Bag vores sofa stillede vi et stort maleri, da vi endnu ikke var helt sikre på hvor det skulle hænge endnu og også for at det stod et stabilt sted hvor det ikke pludselig blev væltet. Men faktisk har det vist sig at være en rigtig god plads, da Lilly er fuldstændig optaget af det hver gang jeg sidder med hende i sofaen. Der er masser af farver på og man siger jo at babyer godt kan lide at kigge på farver. Så maleriet har faktisk fået lov til at blive stående bag sofaen lidt endnu 🙂 Hun er meget optaget af figurer, farver og alt hvad der bevæger sig. img_7119På billedet nedenfor er Lilly kun få uger gammel og allerede der har hun rigtig fin blikkontakt. Det betyder meget for mig 🙂 Indtil videre har hun været en yderst nem, nærværende og skøn baby. Hun er dog lidt af en natteravn, men det er de fleste babyer vel 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaaa mit første stævne efter jeg har født :-)