Min juleaften

Årets ende :-)

Så er et dejligt år ved at se sin ende. Det har været et skønt år der har budt på både op- og nedture. Nogle er kommet til og andre er gået herfra. Vi har fået vores skønne datter Lilly, som jo er en af livets støste gaver 🙂 Men samtidigt har vi også måtte tage afsked med Allans far som er gået bort 🙁 Det har været noget af det hårdeste og sådan noget bliver bare aldrig sjovt. At bære rundt på en ekstrem glæde men samtidig ramme ind i en ekstrem sorg lige efterfølgende, har virkelig været hårdt for os. Det er desværre livets gang og Allans far har heldigvis levet et langt og lykkeligt liv indtil han blev syg.
2016 har også budt på at vi har fået bygget sommerhus i Danmark, som vi glæder os helt vildt til at bruge til sommer 🙂 Og og og så sluttede jeg også lige året af med at vinde til stævne igår – så dejligt, første stævne jeg har vundet efter jeg har født Lilly. Det er altså bare den bedste følelse at vinde 😀

Vi glæder os til 2017 og ønsker jer alle sammen et fantastisk nytår! Må i alle have en fest og springe godt ind i det nye år 🙂 For mit vedkommende står dagen i dag selvfølgelig også på stævne, da de her i Dubai følger den arabiske kalender og ikke fejre nytår. Til aften skal vi hygge med lækker mad hjemme og ellers står den bare på en stille og rolig aften – lige hvad vi har brug for og en god måde at runde året af på.

Her får i lige lidt billeder fra mit skønne år img_7925img_6470Vores guldklump

s

1. plads

mMin nye dygtige hest 🙂

l  b

De lækreste proteinbarer der lige pepper mig op mellem de klasserne jeg skal ride så jeg ikke går sukkerkold

fKvalitetstid med min skønne familie

rLilly er begyndt at smile 🙂

cGodt at de to små har deres storesøstre så de også kan følge med i springvandsshowet ved Burj Khalifa:-)

a%cc%8a

P.s. er jeg den eneste der med garanti forsat vil komme til at skrive 2016 ved fejl når jeg skal skrive dato de næste par måneder? 😉 Det er sjovt som man bare gør det på rutine og ikke lige kan vænne hovedet til at nu hedder det altså 2017 istedet for 2016..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min juleaften