Ladies Night i Dubai

Yaaaayh

img_5772Yaaaayh, så er jeg på hesteryg igen 🙂 20 dage efter jeg har født. Meningen var at det skulle være en lille tur her første gang, men jeg endte alligevel med at tage et par spring. Jeg kunne ikke lade være hihi, så dejligt at være i sadlen igen. Min far holdte øje med Lilly mens jeg red, Allan er jo stadigvæk på forretningsrejse. Min fars kommentar efterfølgende var “så er du klar til at tage til stævne i weekenden” som han mente bund alvorligt. Jeg tror dog lige at jeg venter et par weekender med at stille op til stævne til både jeg og hestene er i topform igen 🙂 Men det varer ikke længe før vi er at finde på stævnebanerne

img_6109Så begejstret ser man altså ud efter første ridetur i 6 måneder 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladies Night i Dubai