Family above all♥

Udfordret af Huawei


Som i jo kan se er jeg blevet udfordret af Huawei til at undlade min telefon i 24 timer! Dvs. at den skal blive derhjemme og jeg må ikke benytte mig af den en hel dag. Det bliver helt sikkert en udfordring for mig, men jeg kan egentlig godt lide budskabet. Jeg, personligt selv, synes også (sikkert som mange andre) at diverse smartphones tager ALT for meget af vores tid. En tid som vi kunne have brugt på noget andet mere fornuftigt. Jeg forventer at de 24 timer uden telefon bliver mere nærværende, men jeg tror også vanen om lige hurtigt at kigge på sin telefon kommer til at presse sig på. Dog kommer dagen også til at kræve mere planlægning på forhånd, da det skal planlægges hvem der skal hente Louis og dagens andre gøremål. Min bekymring for at skulle undlade min telefon en hel dag ligger på hvis der skulle ske noget. Om det så er ovre i skolen med Louis, i stalden ved mine heste eller noget helt tredje, vil jeg ikke være til at kunne få fat på. Den tanke kan jeg ikke så godt lide. Heldigvis kan de jo ringe til Allan hvis den skulle være helt gal et sted. Så alt i alt tror jeg sagtens jeg vil kunne undvære min telefon en hel dag. Udfordringen ligger nok mest i forhold til aftaler osv.. De sociale medier tvivler jeg på at jeg når at komme til at savne på en dag. Jeg glæder mig til udfordringen som jeg tager op d.?? og jeg glæder mig til at fortælle jer hvordan det har været 😀 #bepresent @huaweimobileDK

 https://youtu.be/yRoE0d0YL58?list=PLRqGmIZZDvvXQWEZ_zBQE7IotwZtp7URH
Huawei #BePresent
We know that it’s easy to get carried away by our great Smartphones but once a year put them aside and #BePresent. Make the special moment possible. #BePrese…
youtube.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Family above all♥