Tøj til en pige:-) Så fint

Tak for jeres søde ord :-)

Hvor er det bare rart at læse alle jeres søde kommentarer efter Lilly er kommet til verden og efter den hårde tid vi ramte ind i efterfølgende. Tak for jeres tanker og ord, det varmer.

FJ2013 Håndarbejde Diagram

Jeg har lige fået lidt lækre produkter ind af døren fra beautycos.dk. Kender i den side? Hvis ikke så gør jer selv den tjeneste og tjek den ud. Jeg har rigtig mange af mine produkter derfra, da de altså bare lige er en tand billigere end de fleste andre butikker. Generelt hvis du står og mangler nye hårprodukter, nyt make-up eller andet indenfor skønhed, så tjek deres side ud først. Hvad end du leder efter, finder du det stort set altid billigere på deres hjemmeside end i de fleste andre butikker. I min pakke gemte der sig en smuk læbestifte fra ElfClinique make-up fjerner, Hair Doctor hårolie og nye Ecotools pensler. Dejligt med lidt lækkert til sig selv, her efter jeg har født. Jeg glæder mig til at jeg kan passe mit tøj og mine sko igen, jeg er heldigvis allerede godt på vej, så mon ikke snart det kommer 🙂

54img_5493img_5477

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til en pige:-) Så fint