Lige et lille hårtip herfra :-)

Pigmentfejl – preggo musthaves!

p

Når man bliver gravid hører der sig nogle følgere med.. Én af dem for mig blev pigmentfejl. Det har plaget mig meget og jeg forsøger hele tiden at gøre mit bedste for at nedtone dem. Når jeg er på stranden eller bare ude i solen sørger jeg altid for at have et godt lag solcreme på. Derudover bruger jeg mine 3 musthaves, som jeg p.t. ikke kan leve uden! Nemlig tre af Beauté Pacifiques produkter. Jeg elsker deres produkter og lige nu er deres pigmentcreme og dagcreme mine størstehittere i min morgen- og aften rutine. Pigmentcremen bruger jeg de steder hvor mine pigmenter er værst. Den går ind og bleger og hjælper huden til at blive ensartet. Den har en rigtig lækker let konsistens og kan bruges alle steder på kroppen. Derudover er jeg også rigtig glad for deres dagcreme som jeg bruger hver dag. Den føles så lækker på ens hud og bedst af alt går den også ind og udjævner rødme og solskader. Jeg har før i tiden haft svært ved at finde en dagcreme som jeg har følt har været god og rigtig for min hud. Enten har de virket for fedtet eller også været alt for hårde mod min hud. Beauté Pacifiques dagcreme er ligesom deres andre produkter, let i konsistensen og ligger sig let på huden og efterlader en let glød som får huden til at se sund ud – derfor er den blevet min favorit af alle dagcreme jeg har prøvet 🙂

En anden genial ting de har lavet er en creme mod ar og strækmærker. Da Louis kom til verden endte det med kejsersnit. Derfor har jeg haft et stort synligt ar og har haft brug for alt der har kunne mindske det. Når man bruger cremen skal man selvfølgelig være indstillet på at der går tid før man vil kunne se resultater. Derudover er det også vigtigt at man giver sig tid til at smøre cremen på og massere den godt ind i huden 🙂

Priserne er lidt høje, men til gengæld bruger man også så lidt af dem pr. gang at de holder rigtig længe. Og lige nu er der 10 % på alle Beauté Pacifiques produkter inde på ezzence.dk hvor jeg køber dem 🙂 Rigtig god side som tit har mange gode tilbud indenfor alt hvad der har med skønhed at gøre.

tina  b

Her på mit venstre ben kan i se et af de steder hvor jeg er blevet beriget med pigmentfejl.. ja Lillys fødder kom også lige med på billedet – det er ikke nemt både at være mor og fotograf, hihi. Lillys søde bukser er fra www.lilleskat.dk
Hvilke produkter er jeres yndlingsprodukter og har nogle af jer erfaret nogle gode mod pigmentfejl? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige et lille hårtip herfra :-)