Pigmentfejl - preggo musthaves!

Ohhhh så dejligt:-)

Louis blev passet af min far igår. Derfor havde jeg muligheden for at går en rolig lang tur med Lilly. Jeg lige fik den bedste ide at få en pedicure:-) Jeg var så heldig at de lige havde tid til mig, da jeg lige stoppede ind og spurgte om en tid:-) Det er så dejligt nemt da jeg bor lige op ad et indkøbscenter, hvor de har cafeer, butikker og meget mere.  Lilly var så sød at have med:-) Hun lå bare og hyggede sig hos mig:-) Jeg kunne endda amme hende da det kun er en salon for kvinder:-) Jeg glæder mig til den dag hvor Lilly og jeg kan tage en pige dag sammen.

Hvor var det dejligt at få lidt massage og pæne fødder igen:-) img_6014

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigmentfejl - preggo musthaves!