Natte rutiner

Nyt sommerhus

Lige p.t. er jeg i gang med at få bygget sommerhus hjemme i DK og i den forbindelse shopper jeg lidt rundt her på forskellige hjemmesider for at blive inspireret til indretningen. Lige nu har jo haft tiden til det. Det er begrænset hvor meget man kan give sig til som nybagt mor. Det er lidt hårdt for mig, jeg er vant til altid at være i gang og jeg har det ikke så godt med at sidde stille. Dog er jeg kommet på gode ideer her mens jeg har siddet hjemme, dem hører i mere om senere 😉 I min jagt på inspiration til sommerhuset faldte jeg over Ellos boligindretnings sortiment. Wow den er da godt nok blevet opdateret og der er faktisk vildt mange fede ting. Jeg har fundet lidt ting, som jeg er ret sikker på ender i mit sommerhus når det engang er færdigt 😉

elloscolage_fotor

1. Væglampe Dextor • 2. Sengekappe • 3. Bordlampe Ossian • 4. Marie Serneholt duftelys 

5. Marmorbræt Dixon • 6. Sengesæt • 7. Lyskæde • 8. Bordlampe Gibson 

Ved brug af koden 345446 får i lige nu 20 % på alle deres møbler og boligtilbehør. Rabatten gælder t.om. d. 22 Nov 🙂 Og bedst af alt, hvis du er ny kunde hos Ellos og registrér dig får du 40 % på din dyreste varer og fri fragt 🙂 

Mit sommerhus ligger 800 m fra vandet, jeg kan ikke vente til at vi skal bruge det til sommer 🙂 Jeg ved ikke noget hyggeligere end at være i sommerhus. Her er lidt billeder fra min grund og sådan som det ser ud lige nu

ghba  c f

1 kommentar

  • Marianne

    Jeg vil SÅ gerne have et sommerhus – men nok mest fordi jeg ville elske at indrette det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natte rutiner