Lillys første kjole og shorts

Ladies Night i Dubai

img_6147Hver tirsdag er der Ladies Night i Dubai. Det vil sige at en lang række restauranter kører med 50 % og gratis vin og drinks hvis du tager din veninde under armen og tager hende med ud og spise en tirsdag aften 🙂 Det er et ret fedt koncept, det kunne vi også godt have i Danmark. Hvis ens mand absolut vil med kan det også lade sig gøre, dog hedder det sig så 25 % rabat på regningen istedet for de 50 % rabat som man får pige/pige. Så hvis i er et veninde par i Dubai, så husk at det er om tirsdagen i skal tage ud og spise!! 🙂 I kan læse mere om Ladies Night her, linket er til en af mine yndlings resturanter.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillys første kjole og shorts