Nyt sommerhus

Friday Brunch

Jeg har haft en skøn weekend. Fredag stod den på Friday Brunch som er meget populært her i Dubai. Konceptet går ud på at man spiser alt det mad man kan og drikker alle de drinks man kan på 4 timer. Vi valgte Jumeirah Beach Hotel den her gang, men mange andre restauranter kører også med konceptet. Det ligger et super flot sted og ligger lige mellem Burj Al Arab (sejlet som i ser på nr. 2 billede) og det populære hotel som mange kalder for Bølgen, da det er formet som en bølge. Super flot 🙂
Allan kom direkte fra forretningsrejse og havde kun sovet i flyet, så jeg er ret imponeret over at han kunne klare et fire timers langt ædegilde, men det klarede han fint hihi. Han indrømmede dog også at han var træt da vi kom hjem. Lilly var super nem at have med, hun sov det meste af tiden og ellers lå hun bare sødt og kiggede. Så dejligt med en nem baby 🙂 Det var også lige noget for Louis, der blev både leget med ballondyr og ansigtsmalling og resten af tiden hittede deres legerum, så det var ikke meget vi så til ham 🙂  img_6248 Til en Friday Brunch bliver man bestemt ikke snydt for mad. Der er mad i lange baner og alt hvad hjertet begærer. Og se lige det her lækre dessertbord. Her i Dubai laver de sådan nogle flotte og indbydende kager, men faktisk så kan jeg slet ikke lide dem når jeg først får smagt på dem 🙁 Og det var også tilfældet her.. Jeg fik fyldt min tallerken med lækre kager, men måtte stoppe efter første bid. De er alt for søde til mig. På min Facebook side kan i se en video fra Friday Brunchen hvor min ene rytter Frederikke blærer sig – det gav os alle sammen dagens grin ha ha 🙂img_6260img_6257Så glad for at have min mand hjemme igen og så hyggeligt at være ude med ham 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sommerhus