Ohhhh så dejligt:-)

Endnu et bryllup jeg går glip af:-(

Igen går jeg glip af en af  mine bedste veninders bryllup. Normalt er det forbi jeg altid er til stævne og ikke har mulighed for at holde fri, men denne gang er det pga min lille datter Lilly og at jeg er i Dubai. Det ville have svært meget svært for mig at komme… Lilly har stadig ikke fået sit pas og må derfor ikke flyve. Allan er på forretnings rejse i 7 dage og jeg bliver nødt til at passe vores søn, som jo skal i skole hver dag. Så selvom jeg så gerne ville have været med til Mettes store dag, er det desværre ikke muligt:-( Dog er jeg glad at kunne se alle de gode billeder af hende. Hun var så smuk i hende flotte kjole. Dejligt at se hende så lykkelig og at hun har fundet manden i hendes liv:-) Jeg har kendt Mette de sidste 16 år og vi har altid været meget tættet:-) Hun har altid været der for mig i op og nede ture.

Endnu engang tillykke med jeres bryllup:-) Håber at se dig snartimg_6067Mette til mit bryllup:-) Mette er hende i den grønne kjole.img_6307Endnu et veninde billede af de dejlige kvinder til gav mig en af de bedste oplevelser i mit liv

img_6309Manden som jeg stadig elsker meget højt, som har givet mig de to støreste gaver i mit liv, vores to dejlige børn:-)

img_6318

1 kommentar

  • My brother suggested I may like this website. He used to be entirely right.
    This post truly made my day. You cann’t imagine simply how a lot time I had
    spent for this info! Thank you!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohhhh så dejligt:-)