Vikinge-tema i "Til Middag Hos"

En meget hård uge

Igår blev programmet til middag hos Jim Lyngvild vist på TV3. Jims underholdning var en spåkone eller clairvoyant, er ikke sikkert på hvad jeg skal kalde hende…. Jeg kunne slet ikke forstå hendes ord til mig, da jeg følte jeg aldrig havde haft det bedre og glædede mig til at møde min datter. Jeg tænkte det hun sagde med at jeg ville gå en hård tid i møde med min familie, var at det ville være hårdt at blive mor igen. Da man jo ingen søvn får og det kan være hårdt i starten. Men alligevel havde jeg svært ved at forstå det, da det jo er en glæde at få et barn.

Jeg har jo god hjælp omkring mig. Allan som ville være der for os, min far som bor i Dubai og altid hjælper mig hvis jeg har brug for det. Min mor som ville flyve til Dubai d. 3 november for at hjælpe mig de første 14 dage og selvfølgelig møde Lilly.

Men nu forstår jeg hvad hun mente…. Samme dag jeg fødte min datter fik min mor en blodprop i hjernen og kunne ikke bruge hendes hjørne arm og ben. Heldigvis er hun ok nu, hun har været i genoptræning på Herlev hospital og fik lov til at tage hjem idag. Dog må hun ikke flyve de næste 3 måneder, så hun har ikke mulighed for at mødes hendes barnebarn endnu. Jeg synes det er hårdt at være så langt væk fra Danmark, at jeg ikke lige kan besøge hende eller være der for hende når hun har brug for mig.

Ikke nok med det, fik vi af vide for ca 3 måneder at Allans far havde fået lungekræft. 4 dage efter jeg havde født valgte han er sige farvel til verden.

Allan er selvfølgelig rejst til Danmark for at være sammen med familien. Allans far skal begraves i morgen d. 5 november.

Det har virkelig været nogle hårde dage for mig og hele min familie. Jeg er så glad for at Allans far nåede at se lille Lilly på facetime og en masse billeder.

Jeg er ked af at jeg ikke har mulighed for at være i Danmark lige nu, for at støtte min familie på alle måder.

Jeg har aldrig mistet nogen så tæt på familien, det er virkelig svært. Hvordan fortæller man sin lille søn på 4 år at farfar ikke vil være her mere. Kan stadig ikke lade værre med at græde. Jeg har fortalt ham at farfar er oppe ved stjernerne og kigge ned på os og passer på os. Det første Louis sagde var, hvornår må jeg tage op og besøge ham….. av mit hjerte

Så det har været en hård uge for hele familien. Nu glæder jeg mig til at Allan kommer retur så kan opleve hans lille datter. Plus jeg er SÅ lykkelig over at min mor er ok:-) Livet er en gave og vi skal huske at nyde det. Pas godt på hinanden imens vi kan:-) Det kan så hurtig og pludselig være slut.

Husk at fortælle hinanden, især jeres familie at i elsker dem:-)img_5709

9 kommentarer

 • Marianne

  Sender dig og din lille familie mange kærlige tanker.Og hvor har du ret….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Varme tanker til jer alle 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna Brask

  Tillykke med dit nye familiemedlem. Livet er barsk og ja det handler om at være gode ved hinanden. Det er spændene for mig at følge med i dit liv i Dubai. Et fantastisk dejligt sted, hvor jeg har været mange gange. Hilsen Tinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsesse fehår

  Kondolencer og varme tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne G.

  Kære Tina Lund.
  Jeg ønsker Din Mor rigtig god bedring.
  En Mor er det vigtigste i hele verdenen.

  Ønsker jer alle det bedste.

  De bedste hilsener Hanne Groth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tusind tak. Ja du har ret. Er glad for hun er ok, men stadig ked af hun ikke kan komme og besøge os de næste 3 måneder:-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig så ondt at læse, jeg så det nævnte program tilfældigt, og det løb mig koldt ned af ryggen… Mistede min mor sidste år, og man føler st livet aldrig bliver det samme igen.. De varmeste tanker til dig og din familie og de bedste ønsker om at din mor kommer sig hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello, after reading this amazing paragraph i am also happy to share my knowledge here with colleagues.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vikinge-tema i "Til Middag Hos"