En meget hård uge

Årets første julepynt er i hus

julehjerter

Vi kan nok ikke komme udenom at juletiden (allerede!!) er begyndt at ramme os. Selv her i Dubai hvor temperaturen stadigvæk ligger på omkring de 32-35 grader, har de fleste butikker linet op med juletræer, julekugler og julekalendere. Det kan godt virkelig lidt forkert her i varmen, men jeg er glad for at de gør det så Louis ikke skal gå glip af alt hvad der har med jul og julestemning at gøre 🙂 Og første julepynt for i år er da også købt. Jeg kunne simpelthen ikke stå for de her søde julehjerter med navn og årstal på fra Den Søde Ventetid, så der er selvfølgelig blevet købt et til hvert af børnene 🙂

Er jeg for tidligt på den eller er I også så småt begyndt at pynte op derhjemme?

1 kommentar

 • CS

  Hej Tina,
  Jeg skal fejre jul i Dubai med mine forældre da de er flytter derned 🙂
  Min mor nævnte noget med at man ikke må bringe lærred, træ, billeder osv med ind i landet.
  Jeg gad godt give dem en kaj Bojesen figur i gave for at de har lidt hjemligt med sig, ved du om det kan lade sig gøre? Må man i det hele taget bringe gaver med sig?
  Beklager spørgsmålet, bare ærgeligt hvis det bliver tilbageholdt i tolden 🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget hård uge