En lille fact om Dubai

Suuuurprice

1

2

3

img_4676

Nu er det altså ikke for at prale men wooow hvor har jeg altså bare nogle veninder af guld! I dag overraskede de mig med baby-shower som var total gennemført. Tårerne var næsten ikke til at holde tilbage da jeg kom ind og så alt hvad de havde linet op og den sindsyge flotte kage som de havde fået lavet.

img_4684

5Faktisk troede jeg ikke mine veninder havde planlagt noget da jeg jo skal føde liiiige om lidt. Så jeg var begyndt at skyde tanken væk om at blive overrasket. Også fordi jeg jo ikke vidste hvad traditionen er her i Dubai, og jeg havde faktisk også hørt at man nogle gange selv skal stå for at planlægge og invitere til sit eget baby-shower. Men men men sådan blev det ikke, mine skønne veninder overraskede mig og havde planlagt og søget for alt😍

img_4683

7

8

De havde været SÅ kreative. Både med maden som I kan se, men også med leg og pynt. Den ene leg gik ud på at jeg skulle kigge i ti forskellige bleer med brunt snask og gætte hvilket (chokoladebar) der lå deri😅 Derudover skulle jeg smage en masse forskelligt og gætte hvad det var (alt smagte ikke lige godt…)

Vi fik også lavet den fineste bog til min lille pige med billeder og hilsner fra alle mine veninder der har været her i dag. Og derudover dekorerede hver af mine veninder helt personligt en body hver til baby-girl☺️

 

Jeg går i seng fyldt op med kærlighed og beriget med masser af lækre gaver både til baby og jeg🌸 TAK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille fact om Dubai