Weekend = stævne

IMG World of Adventure

IMG World of Adventure

IMG World of Adventure er verdens største indendørs forlystelsespark, fyldt med fortryllende oplevelser for hele familien. Her kan du se dinosaurer brøle fra fortiden eller blive omdannet til Ironman, tidsnok til at du kan nå at redde verden, eller du kan opleve et overvældende gys fra en rovfugl i aktion. IMG World of Adventure er det perfekte sted til at slippe fantasien løs og have det sjovt som aldrig før. Læs mere på deres hjemmeside eller følg dem på Instagram.

Vi tog afsted igår for at se og opleve parken og det var en fed oplevelse. Vi var 6 mennekser afsted i aldre 4-64 år. Der var noget for os alle. Jeg synes at det er bedst hvis man er omkring 10 år og opefter. Louis er kun 4 år og der var mange ting han ikke måtte prøve, da han ikke var høj nok. Dog skulle vi heller ikke betale for Louis. Så længe børn er under 1.05 høj kommer de gratis ind. Min far som er over 60 år kom ind for kun halv pris. Jeg var også heldig igår da jeg ikke måtte prøve noget i parken pga min store mave, gav de mig også halv pris.

Vi fik nemt få 5 timer til at gå igår, med leg, hygge, god mad, plus sjove ture i de store rutsjebaner. Jeg kan klart anbefalde andre til at tage en tur i world of adventure

Næste gang vil i prøve legoland som også snart åbner en park i Dubai:-)

 

img_5250img_5244img_5237img_5225img_5218img_5201

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend = stævne