De sidste 26 år:-)

Helligdage igen

I tror mig nok næppe, men jo jo den er god nok – Louis har fri fra skolen en hel uge IGEN. Det er jo ikke andet end to uger siden der sidste var arabiske helligdage som også betød en hel uges fri. I denne her anledning var der i går, søndag, arabisk nytår her i Dubai. Så faktisk var der kun helligdag i går, men Louis’ skole har valgt at holde lukket resten af ugen. Lidt underligt eftersom at det jo kun var i går der var helligdag.

Det betyder gang i huset fra morgen til aften her hjemme og i dag skulle der altså ske noget. Derfor tog vi en tur i Mall of the Emirates. Et shoppingcenter som har været Dubai’s største indtil Dubai Mall blev bygget. Nu ligger det på en 2. plads i kampen om at være det største shoppingcenter. Inde i centret tog vi i noget der hedder Magic Planet, som er et kæææmpe legeland for børn. Louis eeelsker det og kan snildt underholde sig selv derinde i flere timer. Det er helt sikkert også et besøg værd hvis man er i Dubai 🙂

Collage - magicplanet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste 26 år:-)