L........?

Fra wuhuu til åhhh neeej

img_4748

Louis var en sej lille mand der var ved tandlægen i går. Vi havde egentlig aftalt herhjemme at det var Allan der skulle klare den opgave med Louis, men sådan kunne det ikke blive da Allan jo er smuttet til Bangkok.. Så jeg måtte tage tjansen og det var da heller ikke noget problem, da Louis klarede det i stiv arm og var så sej 🙂 Louis døjer med at han har ret dybe kløfter i hans tænder. Tandlægerne håber på at det bliver bedre når han begynder at skifte hans mælketænder ud. Men det varer jo lige lidt endnu før han begynder at tabe dem. Da vi kom hjem ville vi tage en tur ned til poolen, men pludselig fik Louis høj feber. Så vi blev hjemme på sofaen foran fjernsynet, mens han kogte derud af 🙁 Vi håber det hele ser bedre ud i dag, Louis elsker nemlig at komme i skole, så det vil være øv hvis han er nød til at skulle springe en dag over. Efter skole er der også lagt planer. Jeg har planlagt at vi skal ud og se stævne med min far og nogle af vores venner, så jeg håber virkelig ikke at vi er nød til at aflyse hele vores dag 🙁 … Vi HADER altså bare sygedage herhjemme, og så selvfølgelig lige op til en weekend, hvor er det typisk..

2 kommentarer

 • Marianne lück

  Hej
  Et stort tillykke med datteren. Held og lykke til jer alle.
  Kh Carstens mor
  Marianne Lück

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tusind tak:-) Mange tak for din besked. Jeg håber at se dig igen snart og at du havde en god 70 års fødselsdag:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L........?