Fodbold:-)

De sidste 26 år:-)

1990 var Dubai næsten ikke til at finde:-) Hvor er det vildt så meget som der er sket til sidste 26 år. Stadig når man kører rundt i Dubai bygger de næsten alle steder. Det er en spændende by:-) Er der noget i gerne vil vide mere omkring, så skriv til mig og så håber jeg på at kunne svare på det:-) Det er jo blevet hverdag for mig at bo i Dubai:-)IMG_4211

7 kommentarer

  • Diana

    26 år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Mener du ikke 26 år? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvordan har det været for dig at skulle flytte fra DK til Dubai? Og hvilke tanker gør du dig omkring Louis opvækst i forhold til den kultur i nu bor i?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anjs

    Min onkel, tante og kusine boede i mange år i Dubai og jeg besøgte dem sammen med min mor da jeg var 2 år (1987) min mor har fortalt mig at hun skulle skrive under på i flyveren at min onkel havde ansvaret for hende og at hun ikke var rejst dertil for at score en rig olie sheik 😂 da vi landede blev vi modtaget af bevæbnet vagter. Hun skulle søge om tilladelse til at komme ind i landet og dengang var det ikke så nemt at få. De blev sendt hjem i juli og august pga varmen sammen med en masse andre. Der er virkelig sket meget på relativt kort tid. Tillykke med jeres guldklump.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tina Lund

      Ja der er sket så mange. Selv på de 3 år jeg har boet her:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold:-)