Er i klar til afsløringen??

Babyshopping + selvforkælelse

Her til morgen sidder jeg og kigger lidt rundt på Boozt.com – i dag kører de nemlig med tilbuddet køb fire børnprodukter og få det billigeste med gratis. Det er sådan et tilbud jeg slet ikke stå for lige nu, selvom jeg prøver på at stoppe med at blive ved med at købe tøj tøj og mere tøj til Lilly.. Men det er altså lidt som om at der hele tiden dukker noget nyt sødt og lækker op som hun bare MÅ eje….

bymalenebirger

Derudover kører de også lige nu et det-kan-jeg-ikke-leve-uden-tilbud på By Malene Birger tasker. Hvis du køber modellen Brineeh eller Brinolas, får du lige nu en lækker kosmetikpung med gratis, også fra By Malene Birger, som har en værdi af 400 kr.! Se den HER.
Som vi alle ved er By Malene Birger taskerne jo bare altid sikre vindere. De kan rumme alt og samtidig ser de skide godt ud. Super praktisk til den kommende mama her, OG så skal vi jo også huske lidt selvforkælelse her i alle vores børnetøjskøb 😉  

*Tilbuddet køb fire børnprodukter og få det billigeste med gratis, slutter i morgen d. 16/10*
*Køb By Malene Birger taske og få kosmetikpung med gratis, gælder så længe lager haves*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er i klar til afsløringen??