7 år siden!!

Jeg savner at kunne ride en skovtur

image En ting jeg savner utrolig meget efter jeg er flyttet til Dubai er at kunne ride en tur i skoven. Her i Dubai er det ikke muligt da der ikke findes skove, og derudover er det også alt for varmt til at kunne ride udenfor lige nu. Først i vintermånederne er temperaturen ok til at kunne ride udendørs. Helt omvendt i forhold til hjemme i DK, hvor man rider indenfor om vinteren og udenfor om sommeren 😀 Når nu det ikke kan blive til skoveture, så har vi heldigvis en trav/galop bane som jeg motionerer mine heste på istedet for. Den sætter jeg pris på når der skal ske lidt sjov, og det ikke kun skal forgå på springbanen. Det elsker mine heste og det er også rigtig god motion for dem. For mig er det vigtigt engang imellem at variere træningen. Især for hestens skyld.

Hav en god dag og husk at sætte pris på at du kan ride en tur i skoven 🙂

   

2 kommentarer

 • Vibeke

  Har altid sat stor pris på en skovtur med en god galop på stierne.

  Lige pt. Står jeg og kigger på min næste bedste ven, og kravet er da selvfølgelig at jeg kan tage den med på tur.

  Nogle gange blive fladbaneræset bare for meget og når man har en off day er det bare rart at slippe tankerne fri i skoven:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Helt sikkert Vibeke, det er en rar følelse. Held og lykke med søgen efter en ny bedste ven, det er altid spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

7 år siden!!